Uw eigen specialist
 
Facilities, Beheer & Exploitatie

Interim & project

Interim management

Voor tijdelijke ondersteuning bij uitval,  of begeleiding bij organisatieveranderingen kunt u beroep doen op KM. Bij ondersteuning op (hoger) management of meer complexe situaties zal in principe Joost Kissels zelf de interim activiteiten op zich nemen. Bij vraagstukken op tactisch/operationeel niveau of waarbij tijdelijke waarneming voor de dagelijkse activiteiten uitgangspunt is, zoek we vanuit het eigen netwerk naar een goede match op medior/junior niveau.

Afhankelijk van de situatie en het gewenste niveau van ondersteuning zoeken we een kandidaat die zowel qua competenties en werkervaring aansluit, maar vooral ook qua DNA.  Ervaring leert ons namelijk dat een succesvolle inzet in eerste instantie gebaseerd is op een juiste klik. Pas dan spelen zaken als competentie en ervaring een rol.


Project Management

Bij specifieke vraagstukken zoals verbouwingen, verhuizingen  of verandertrajecten geniet een projectmatige aanpak de voorkeur. Denk bijvoorbeeld aan verhuis- verbouwprojecten, nieuwe werkprocessen, organisatiewijzigingen en/of aanbestedingen. Hierbij spelen zaken als budget, planning organisatie en bewaking een belangrijke rol. 

KM heeft ruime ervaring en een uitgebreid netwerk op het gebied van zowel interim- als projectmanagement. Een integrale benadering van advies, begeleiding, planning en coördinatie  is hierbij altijd het uitgangspunt.  

Graag komen wij bij u langs en  lichten wij u nader in over onze werkwijze en de mogelijkheden.