Uw eigen specialist
 
Facilities, Beheer & Exploitatie

Over Joost

Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Diedenoort in 1990 startte ik mijn facilitaire loopbaan als manager Algemene zaken bij het toenmalige ziekenfonds ZHE. In 1994 maakte ik de switch naar Sony Nederland BV om als facility manager aan de slag te gaan. 

De geboorte van mijn 1e kind en het SIRE spotje "wie is die man die zondag het vlees aansnijdt" deden mij toehappen om bij het ministerie van BZK als hoofd huisvesting te gaan werken.  De overheid en 'Joost' waren echter niet de beste DNA match. Een jaar later maakte ik dan ook de switch naar de wereld van advisering, interim- en projectmanagement. Een keuze die ik tot op heden met plezier ben trouw gebleven. 

Bij werkgevers als Bureau Rietmeijer, Metafoor, Strukton Worksphere en Colliers International heb ik in de rol als senior adviseur een diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers mogen meemaken.  

In 2004 startte ik voor mezelf onder de naam Kissels Management.  Vanuit deze hoedanigheid was ik in staat om mijn eigen visie en werkwijze toe te passen die voor mij kenmerkend zijn.  Bij opdrachtgevers zoals Uitgeverij Zwijsen, Gemeentelijk vervoersbedrijf Amsterdam, woningcoöperatie  Casade,  Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Utrecht zijn diverse advies-, project en interim opdrachten door mij uitgevoerd.

Met ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied van facility management, huisvesting en exploitatie mag ik inmiddels mij zelf bestempelen als een ervaringsdeskundige.


Voor een verdere inkijk verwijs ik u graag naar onderstaand Profiel en/of Linkedin.